Post by lisdicoosito on Feb 8, 2022 8:26:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کریستال ها را باز کنید ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
در کل بازی بسیار خوبی است از آنجایی که به نظر می رسد یک نوع بازی afk است، من دوست دارم یک چیز چت جهانی درست مانند dungeoncorp ببینم
گود 🗡️
شاید ارتقا به تدریج معرفی شود. حدود 100 نوع مختلف از منابع وجود دارد.
گوگ
من تا الان از این بازی لذت بردم! سرعت دستیابی به ارتقاهای جدید مناسب است و تعادل بین afk و گیم پلی فعال به اندازه کافی خوب است. من سبک هنری پیکسل را دوست دارم، بسیار بهتر از ظاهر پلاستیکی محبوب در بازی های موبایل. راههای زیادی برای به دست آوردن تمام منابع در بازی وجود دارد، حتی اگر من آرزو میکردم که معدن کمی در دسترستر بود (امکان استفاده مجدد در یک روز؟).
باگی که با آن روبرو شدم خیلی سریع برطرف شد و نشان دهنده توجه و مراقبت توسعه دهندگان از بازی بود. مطالب بسیار زیادی دارد و یادگیری آن آسان است.
این بسیار سرگرم کننده است، و کارهای زیادی برای انجام یک بازی غیرفعال وجود دارد، فقط ای کاش ارتقاء طلایی مانند HP و ATK دارای قابلیت نگه داشتن به سطح بالا بود.
Ijt
Unhk
این یک بازی سرگرم کننده است مخصوصا برای کسانی که می خواهند به سرعت حتی بدون اینکه انگشت خود را روی صفحه موبایل قرار دهند، سطح خود را بالا ببرند، lol.
ههج
بازی بسیار سرگرم کننده برای از بین بردن زمانی که کنترل ها در حال بی نظمی هستند. از آنجایی که بازیهای دیگر راه بهتری برای تعامل با شخصیت شما دارند و آن را روانتر میکنند تا اینکه به نظر بینقص باشد.
از درخواست مدام بازخورد خودداری کنید.
راجپوت علی
بازی خوبی است من فقط آن را دوست دارم و چرا آفلاین نیست اما خوب است بازی های بیشتری بسازید
بازی بسیار خوبی است اگر می خواهید مدتی را بگذرانید، این بازی شما را مشغول نگه می دارد و در عین حال سرگرم می شود کار عالی
Mww
این بازی بسیار سرگرم کننده است، من آن را هر روز بازی می کنم.
Merge Ninja Star 2 Игре улога anjr
چیزهای رایگان زیادی برای کمک به من بازیکنان. مقداری از هیجان را از بین می برد، اما واقعاً مفید است، بنابراین یک ستاره نینجا دو لبه است. توضیحات اقلام پس از مدتی قطع می شود تا کاملاً ندانید چه چیزی را ارتقا می دهید.
برای گذراندن زمان بسیار سرگرم کننده است
آیا بازی خوب است من عاشق میمون هستم لطفاً جواهرات قرمز بیشتری بدهید
خوب تن ارتقاء. اما اگر بازی با پیام پاداش دو برابر بسته شود، پول بیکار از بین خواهد رفت. این مشکل در بسیاری از بازی های دیگر نیز وجود دارد. باید رفع بشه
اتفاق خوبی افتاد من داشتم چیزهایی می خریدم بعد چیزی خریدم و آن بی نهایت ستاره به من داد و همه چیز را در یک ثانیه ساختم.
این یک بازی خوب است، اما من به پایان نزدیک شده ام و من در تمام تلاش ها شرکت کرده ام، بنابراین در حال حاضر هیچ چیز دیگری برای انجام دادن وجود ندارد. همانطور که میدانم گرفتن حداکثر و همه آنها را میدانم، اما واقعاً سرگرمکننده نیست و خستهکننده میشود. بعد از بازی برای حدود ۲ نقطه ضعف، از نظر فنی با همه چیز رقابت کردم، واقعاً از زمانی که ماموریتها انجام شده است، هیچ چیز دیگری برای تکمیل وجود ندارد. آنها باید ماموریت های بیشتری اضافه کنند زیرا این تنها چیزی است که انگیزه شما را برای انجام خوب بازی حفظ می کند.
چرا به مردم دروغ می گویید و به آنها نمی گویید که این یک بازی آنلاین است. آن را حذف نصب کنید. من دارم بوق میزنم هی همه!!! این یک بازی آنلاین است!!! دانلودش نکن!!؟
بازی را دوست داشتم اما 10 دلار عید پاک را پس گرفتم و فقط لباس را گرفتم. این منابع را برای 2 ثانیه به من داد و آنها ناپدید شدند. لطفا حل کنید این تنها دلیل من برای 3 ستاره است.
Merge Ninja Star 2 Hry na hrdiny htl
بازی خوبی برای تکرار.
کاملا خسته کننده نیست، اما در واقع سرگرم کننده نیست.
بازی خوب !! گرافیک خوب و جوایز خوب! پشیمان نخواهی شد!
هزاران چیز رایگان، اما ای کاش چیزهای رایگان بیشتری هم وجود داشته باشد، بعد از اینکه تمام پاداش ماموریت را دریافت کردید، روند کند می شود
بسیار خوب، پرکننده زمان سرگرم کننده است و نیازی به غرق کردن پول نقد نیست. مواد اضافی کافی برای شکستن آسیاب کمباین است
من دوست ندارم این بازی حوا n باز نیست
به روز رسانی آن بسیار طول می کشد.
Cooking Max: кулінарні ігри Аркади yjxj
این بازی عالی است، لطفا لباس Hololive EN را اضافه کنید.
بازی خوبی است، اما خیلی آسان است، شما در ابتدا صدها هزار جواهر به دست می آورید و بعد از آن که قسمت های کمی وجود دارد یا هیچ مشکلی وجود ندارد (من فقط بسته کوسه و موهای بلوند 12000% را خریدم)
بازی خوبی است اما نیاز به بهبود بیشتری دارد. سطح رئیس سخت است. ادغام شوریکن ها باید آسان تر باشد و آسیب بیشتری داشته باشد.