Post by lisdicoosito on Feb 8, 2022 8:17:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Square Bird ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Square Bird IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí nekonečné body ▞▞▞
▞▞▞ Square Bird 2022 version ▞▞▞
Supr
Obecná hratelnost a hrozné reklamy. Reklamy ve spodní části při hraní a po dobu 30 sekund každých 15 sekund hraní. Smazáno
Je to super hra někdo kdo psal že se mu to seká tak to musí být mobilem nebo že tam máte moc jiných her. Ale mě se neseká sem s ní spokojená a je to uklidňující a né třeba stresujíci že to kolo nezvládnete😁 Proto dávám 5*, a na reklamaci vyzrajete tak že si hlavně zapalte Wi-fi Doporučuji😊 STAHUJTE😀
Hej, byla to nejlepší hra, jakou jsem kdy hrál, prošel jsem již dvěma úrovněmi a jsem na úrovni 3, není to těžké, stačí klepnout na obrazovku, ujistěte se, že jste vložili dostatek bloků pod kuřecí hlavu a surfovali po kolonii kuřecí hlavy, takže hlava Kuřecí cukroví místo toho, aby vás trefily malé trávové věci, a budete skvělí, protože tato hra je nejzábavnější hrou, jakou je tato hra Spider-Man mě inspiroval k hraní dalších her a dalších her a více XO hry, které mám většinou rád, je ty, které mám na svém .🦄
Líbí se mi, že musíte klepnout, abyste získali více bloků, ale je to docela těžké, protože byste mohli zemřít
Jednoduchý žrout času asi na hodinu. Tady nejde o nic jiného, než protlačit další reklamy na jiné hry a věci. Může platit za odstranění reklam, ale je to pouze dočasné. Není moc návykový. V žádném smyslu není intuitivní. Ale skvělé pro děti s vypnutými daty, řekněme v letadle nebo čekající déle než pár minut. Přesto bych neudržel.
Otevřená aplikace. Hrál první úroveň. Klepnutím na pokračovat. Vynucená reklama. Uzavřená aplikace. Odinstalováno. Pokud mi během prvních 10 sekund hry zobrazíte reklamu, získáte 1 hvězdičku.
Dobrá hratelnost hrozné reklamní schéma. Videoreklamy se resetují každou sekundu. Snaží se vás nalákat ke stisknutí, jakmile se objeví reklama.
Je to úžasné a teď jsem tak chytrý, taky se to přidává dobře, v podstatě žádná ve hře omg je to jako když nakladete vajíčka na konci, všechna jen navrstvíte a pak jsou pryč, což je docela dobré A miluji tuto hru TAKÉ Hodně. Je to tak skvělé, že můžete dělat tolik věcí, miluji kuře a vejce, je to tak roztomilé a je to tak zábavné, přál bych si, aby všechny hry byly takové, pak bych je dostal všechny.
Mám rád čtvercového ptáka, ale vše dokončíte tak rychle, není toho moc co dělat a každá úroveň je v podstatě stejná jako kterákoli jiná. Můj názor je, že to plýtvá místem a jediný důvod, proč byste si to nechali, je ten, že si myslíte, že jste toho tolik dokončili, když vám tolik zabralo 1 hodinu. Vytrhne tě to z mozku, nechápej to.
Tato hra je úžasná. Líbí se mi, že je to něco jako hra .io.
Square Bird معمولی ztp
Zábavné, ale MNOHEM VÍCE REKLAMY NEŽ HRANÍ. Nepřijatelné. Umožněte nákup bez reklam.
Tato hra je docela zábavná, trochu hloupá. Ale byl bych rád, kdyby to bylo jen trochu náročnější. Jinak tu hru miluji!👍
Super no co k tomu říct
To je v pořádku, ale zeptá se vás, zda chcete pro sledování reklamy více mincí. Což je skvělé! Pak vás to stejně nutí sledovat reklamu. tak jsem to zkusil na 5 minut. Je to v pořádku.
Super hra
Líbí se mi ten nápad přimět čtvercového ptáka klást vajíčka.?............?........................ ......................? ...................................... ................................................................... ................................................................... ............................................. ............................. . ................................................................... ................................................................... ................................................................... ......................?...?...
Je to skvělá hra, která je pro děti bezpečná. Řekl bych, že by to bylo nejlepší pro 6+. Na hře se mi nejvíc líbí, že je náročná a nepředvídatelná! má jen několik přidání, ale všechny jsou přeskočitelné. je to nezáživná hra a je zábavné ji hrát!
Je to opravdu zábavné hrát Pokud se snažíte promarnit hodinu, ale nemáte moc co dělat a je to těžké, protože kuře před sebe moc nevidí.
Brawl Stars Action gkwb
Není v pohodě, zbavte se svých hloupých reklam a přimějte nás, abychom je opustili na hloupé Google Play, abychom tam dávali méně reklam, hry a nestahujte tuto hloupou hru, která má mnoho reklam, snažím se ignorovat, dokud mě nenechá odejít tato hra je bolest v zadku, takže znovu nestahujte tuto hru Varuji vás, stahujte tuto hru, je to vaše chyba, nyní věřte mému varování
Příliš mnoho přidává a "horečka" mechanik činí úrovně příliš snadnými
Je to tak cool, každý to musí dostat a je to zábavné
Moje zkušenost s touto aplikací byla celkově velmi dobrá. Můj jediný problém jsou reklamy. Vyskakují tak často. Takže jsou velmi otravní. Přidání přichází typicky pokaždé, když selžete nebo uspějete v úrovni. I když pokud se vám tato aplikace opravdu líbí a jste v pohodě s přidáváním, pak je tato aplikace pro vás, ale většina lidí nemá ráda přidávání, takže pokud nesnášíte, jak se přidávání neustále objevují, pak bych vám tuto aplikaci nedoporučoval. Další věc je, že ostatní uživatelé souhlasí s tím, že existuje mnoho doplňků. Proto k mnoha přidává.
Líbí se mi tato aplikace, protože je velmi relaxační a nevyžaduje mnoho pozornosti. Ale po chvíli se úrovně staly lehce nudnými, protože jsou všechny stejné. Navíc je tam příliš mnoho reklam; po každé úrovni je jeden a jsou velmi rušivé.
Je to zábava na 5 minut v kuse. Po těch 5 minutách budete frustrovaní z toho, jak je hra nevyleštěná. Někdy naskládáte správné množství bloků, abyste se dostali přes překážku, ale přesto narazíte na zeď a ztratíte skóre, ale uběhne to čas, kdy se nudíte.
Super zábavná hra, ale je tu TOLIK reklam, takže hraní je mnohem méně zábavné. Za odstranění reklam můžete samozřejmě zaplatit 2,99 $
Myslím, že tato hra je docela zábavná a dobrá, ale jen má cestu k mnoha reklamám, protože pokaždé, když projdu úrovní, objeví se reklamy a když na to umřu, je to v pořádku.
Věřím, že je to skutečné, miluji tuto hru tak moc, nemůžu uvěřit, jak je zábavná, je to jako když jsi trochu hrubý, začneš jako malý ptáček a pak se staneš velkým a pak je to cool, protože se dostaneš vyrosteš a máš čtverce a já začnu na čáře, kde se musíš zastavit Snažím se být tak velký, jak jen můžu, protože si myslím, že je zábavné proměnit se v kuře a nikdy v životě jsem se neproměnil v kuře Doufám, že se vám líbí, že jsem napsal hru tak, aby byla 100%, protože
To je tak úžasná hra, není na ní nic špatného. Líbí se mi, jak si můžeme přizpůsobit našeho ptáka, a když dostaneme tyto malé minihry, získáte mince a různé ptačí kůže. Ode mě 5 hvězdiček👍
Square Bird Казуальные lck
Je to docela dobrá hra, ale cesta k mnoha reklamám a žádá vás, abyste tolik hodnotili, ale má potenciál.
Tato hra je dobrá ale dávám 4 hvězdičky proto že přijde moc dětská
Byla to velmi zábavná hra. Také velmi uspokojivé a časově náročné. Další úžasná věc na této aplikaci je, že ve skutečnosti měla HRATELNÝ doplněk. Někdo může namítnout, že mnoho her to má, ale žádná není tak ÚŽASNÁ jako tato hra.
Miluji tuto hru, protože je nemožné se u ní nudit. Tuto hru mám již téměř dva roky. Hraju na tom denně a nemůžu přestat. Toto je perfektní hra, kterou můžete získat. Je dokonce zdarma. Získejte tuto hru a nebudete litovat.
Hra je zajímavá a zábavná, ale je tam příliš mnoho reklam. Zdá se, že mohu udělat pouze 2 pokusy a pak dostanu reklamu.
Toto je nejlepší hra, kde můžete sledovat reklamy každých 10 sekund. Pokračuj v dobré práci!
Je to dobrá hra, ale všechny pokračují a 100 nefunguje. Tyto chyby je potřeba co nejdříve opravit
Je to skvělá hra, je v ní tolik reklam, je otravná, rychle se to zrychlí, až někdy zemřete, je to mrcha času....připadáte si jako blázen, protože to půjde rychle. A umírá tě to, oprav to prosím, dnes mě to tak naštvalo... bylo to moc tato hra je nudná někdy tě nutí umírat moc rychle, jak je to otravné moje sestra to zkusila a vypadalo to zábavně, někdy je to nudné jindy to můžeš opravit, leze mi to na nervy, takže to vypadá zábavně, ale není.
Je to dobrá hra, jen je tam moc reklam, takže pokaždé, když ji hraji, vždy vypnu wifi.
Super hra ale po každém kole je tam reklama🙁
To dává nekonečné reklamy hloupost této hry je na vysoké úrovni. Ztráta dat, nabíjení a času. Kvůli této idiotské a nejhloupější hře se mi také zasekává mobil. Odinstalujte, pokud je nainstalován. Nebo to nestahuj. PROMIŇ, AK TO BLÍŽÍ😢😥😰😭😨😱😵😬
😋😃moc mě to baví
Zábavné, ale některé funkce nefungují. Nedovolí mi to stisknout POKRAČOVAT nebo Sbírat MINCE.
Square Bird Įprastos temos ohbz
Je to zábavné, ale každé 2 sekundy se přidává
Zábavné, ale nemohu se dívat na žádnou z volitelných reklam, protože říká „žádné připojení k internetu“, přestože jsem zcela jistě připojen k internetu. Kdyby to bylo opraveno, bylo by to vyšší hodnocení